Perhekahvilat:

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa äideille ja isille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia, samalla alueella asuvia vanhempia. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä.

MLL:n perhekahvilat ovat avoimia kaikille, osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Kahviloista huolehtivat yhdistyksen vapaaehtoiset, ja kaikilta kävijöiltä toivotaan aktiivisuutta kahvilan järjestelyissä.

Säynätsalon perhekahvila on tauolla toistaiseksi. Haluaisitko sinä yksin tai yhdessä kaverisi kanssa toimia perhekahvilan vetäjänä? Etsimme vapaaehtoisia kotiäitejä tai -isejä pyörittämään perhekahvilaa Säynätsaloon. Kysy lisää vaikka sähköpostitse mllsaynatsalo@gmail.com!

Perhekahvilan facebook-sivut

Keljonkankaan perhekahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30 Neulaskodilla, osoitteessa Pihkatie 4. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

Perhekahvilan facebook-sivut

Perhepeuhut:

Perhepeuhut on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Perhepeuhut ovat maksuttomia!

Keljonkankaan perhepeuhu jatkuu viikottain Keljonkankaalla! Ilmainen salivuoro Neulaskankaan päiväkodin jumppasalissa maanantaisin klo 18-19. Tervetuloa alle kouluikäisten lasten kanssa. Vapaata jumppailua ja temppuilua. Lapset peuhaavat vanhempiensa vastuulla.

Seuraa ilmoittelua Keljonkankaan perhekahvilan Facebook-sivuilta!